Titel

Flower Shield Complex

Flower Shield Complex

Het Flower Shield Complex is een specifieke combinatie van bloemextracten, die erop gericht is om het haar te beschermen en verbleken te voorkomen. De formules van L’ANZA Healing ColorCare bevatten dezelfde krachtige antibleek beschermers als die bloemen gebruiken voor de bescherming van hun eigen kleuren. Krachtige plantenextracten zijn onttrokken aan zeven, kleurspecifieke bloemen: echinacea (rode zonnehoed), korenbloem, groene orchidee, roos, calendula, hibiscus en witte gardenia. Deze bloemen zijn geselecteerd, omdat ze speciale ingrediënten bevatten die kleuren beschermen in specifieke UV-golflengtes. Deze zeven extracten zorgen voor een bescherming van het complete kleurenspectrum en voorkomen het verbleken van elke nuance in het haarkleurenpalet. Het resultaat: de haarkleur blijft langer mooi en stralend, zelfs de meest felrode tinten. Onafhankelijke studies hebben aangetoond dat het Flower Shield Complex, samen met de L’ANZA sulfaatvrije shampoo en herstellende eigenschappen, de levensduur van de haarkleur verlengt tot 107%.

Kleurbescherming

Alle producten van L’ANZA herstellen, verzegelen & beschermen het haar. Ze houden kleurpigmenten vast en voorkomen dat de kleur verbleekt. De producten van L’ANZA Healing ColorCare geven extra kleurbescherming dankzij het Flower Shield Complex. De haarkleur blijft tot 107% langer behouden.

De plantenextracten kunnen worden verdeeld in 4 categorieën:

  • Flavonoïden van de korenbloem en echinacea beschermen haarkleuren in de blauw/violette richting
  • Chlorophyl van groene orchidee beschermt haarkleuren in de groene richting
  • Carotenoïden van de gele roos, calendula en hibiscus beschermen haarkleuren in de geel/rode richting
  • Wit van de witte gardenia richt zich ook op de tussenliggende nuances en garandeert zo de complete bescherming van alle haarkleuren

Flower Shield Complex

Haarkleur verbleekt als die wordt blootgesteld aan schadelijke factoren van buitenaf. L’ANZA’s Flower Shield Complex gebruikt natuurlijke antibleek beschermers van bloemen om het complete kleurenspectrum te beschermen.

L’ANZA verkooppunten
Mijn locatie Reset Map