Titel

Color Attach

Tot 48% meer kleuropname en 148% meer kleurreflectie!

Iedereen die met kleur werkt, weet: een optimaal kleurresultaat vereist een optimale ondergrond. Een nagelstyliste begint altijd met een base-coat en een huisschilder zet alles eerst in de grondverf. En een kapper? Ook die bereidt het haar voor op de kleuring – voor een egaler oppervlak en een betere hechting van de kleur. Met de nieuwe Color Attach Step-1 van L’ANZA neemt het haar tot zelfs 48% meer kleur op!  

Ook het haar is meteen na een kleurbehandeling zeer kwetsbaar. Belangrijk dus om het direct te verzorgen, te herstellen en te beschermen. Met de nieuwe L’ANZA Color Attach Step-2 versterk je het haar en verzegel je bovendien de kleur, terwijl de glans maar liefst 148% meer reflectie krijgt! 

 

Color Attach Step-1 egaliseert de poreuze gedeeltes in het haar voor een meer gelijkmatige dekking. Deze nieuwe voorbereidende kleurbehandeling van L’ANZA verbetert duidelijk de opname en hechting van de kleur. De door L’ANZA ontwikkelde Cortical Adhesion Technology brengt Lipophilic Receptors in het haar, die zich verankeren in het corticale membraan. Deze receptoren creëren ‘hechtplekken’ in het haar, waardoor de pigmenten aanzienlijk beter worden vastgehouden. Deze geavanceerde technologie verzekert maximale pigmentdichtheid per vierkante micrometer voor ongeëvenaarde kleurrijkheid. Uit verschillende testen blijkt dat het haar na gebruik van Color Attach Step-1 tot maar liefst 48% meer kleur opneemt.

De eenvoudig op te brengen Color Attach Step-1 – even sprayen, doorkammen, klaar! – kan worden gebruikt met oxidatieve of directwerkende kleuren. De voorbehandeling heeft geen invloed op de kleur of intensiteit. Geschikt voor alle haartypes.

Color Attach Step-2 stopt het oxidatieve proces, waardoor het haar niet onnodig wordt belast. Deze nieuwe kleurnabehandeling werkt met het door L’ANZA ontwikkelde Regenerative Therapy Complex. Dit herstelt het haar en zorgt voor rijkere en briljantere kleuren. Het bouwt disul debruggen op om het haar te versterken, sluit de cuticula en verzegelt de kleur met een gewichtloos, houdbaar kleurschild. Color Attach Step-2 geeft bovendien tot 260 ∞C hitteprotectie en geeft het haar een langdurig glans: tot zelfs 148% meer kleurre ectie!

De eenvoudig op te brengen Color Attach Step-2 – even opbrengen, doorkammen, klaar! – kan worden gebruikt met oxidatieve of directwerkende kleuren. De voorbehandeling heeft geen invloed op de kleur of intensiteit. Geschikt voor alle haartypes.

Exclusieve L'ANZA service. Voor meer informatie over de dichtsbijzijnde salon bij u in de buurt, raadpleeg L'ANZA Salon

L’ANZA verkooppunten
Mijn locatie Reset Map