Titel

KHO: Emergency Service

Zelfs extreem beschadigd haar wordt weer gezond!Emergency Service maakt het haar sterk, glad, glanzend en veerkrachtig. De enige service dat extreem beschadigd haar weer gezond maakt. De Emergency Service van L’ANZA is het meest geavanceerde healing systeem van dit moment. Door middel van de Tissue Engineering Technology, herstelt dit 2-stappen herstelsysteem ervoor dat het extreem beschadigde weer hersteld, ongeëvenaarde resultaten!

Herstelt haar dat is beschadigd door:

  • Chemische behandelingen
  • Externe invloeden en UV-stralen
  • Mechanische stress
  • Warmtebronnen

Extreem beschadigd haar ziet er dof, droog en weerbarstig uit. De Emergency Service geeft het haar weer kracht, glans en zorgt voor veerkracht . Door de unieke Tissue Engineering Technology wordt zelfs het meest extreem beschadigde haar weer gezond en glanzend.

Zelf construerende peptiden, zoals gebruikt in Thermal Therapy (Part A), vormen 3 dimensionale construc ties in het zwaar beschadigde haar. Warmte genereert de nodige energie, die essentieel is voor de pepti den om deze frames in de haarvezel op te bouwen. Als de frames eenmaal zijn gebouwd vormen deze het platform waar de helende componenten uit Cream Cure (part B) zich organiseren en aan hechten. Cream Cure is de tweede en laatste stap in het restauratie proces van beschadigd haar. Het is samengesteld uit helende componenten, die de nieuwste generatie Keratine & Phyto IV complex bevat. De helende compo nenten hechten zich aan de door “Part A” opgebouwde frames. Door de anatomie van het haar terug te brengen in originele staat krijgt het zijn oorspronkelijke kwaliteit, sterkte en veerkracht weer terug.

Exclusieve L'ANZA service. Voor meer informatie over de dichtsbijzijnde salon bij u in de buurt, raadpleeg de L'ANZA Salon Locator hieronder.

L’ANZA verkooppunten
Mijn locatie Reset Map