Titel

Ultimate Treatment

Ultimate Treatment: wonderkuur voor het haar!

Een kuur die uw haar herstelt. Die het heelt, verzegelt en beschermt en die wordt afgestemd op úw specifieke haarstructuur! Ultimate Treatment doet het allemaal. L'ANZA ontwikkelde deze professionele, gespecialiseerde kuur speciaal voor in de kapsalon – als ultieme voorbereiding op de behandeling. Dat mag met recht een wonderkuur heten.

 

L’ANZA topkappers werken al jaren met Ultimate Treatment van L'ANZA. Zij bieden hun klanten deze helende kuur aan voor ze beginnen met behandelingen als kleuren, permanenten en stylen. Met succes: Ultimate Treatment herstelt het haar volledig en werkt volgens het principe van Heal, Seal, Protect – herstellen, verzegelen, beschermen. Hierdoor is het perfect voorbereid op de behandeling en wordt elke kleur, permanent of styling mooier dan ooit.

Uw persoonlijke wonderkuur

Elk haar is anders, dus ook elke Ultimate Treatment. Uw kapper kijkt wat uw haar nodig heeft en stelt op basis daarvan uw persoonlijke kuur samen. Want of uw haar nu beschadigd, droog of futloos is, het krijgt precies wat het nodig heeft: proteïne, vocht of volume – of een combinatie daarvan. Elke kuur bevat het exclusieve Keratin Bond System van L'ANZA, dat uw haar weer van binnenuit opbouwt met speciaal geselecteerde, natuurlijke ingrediënten. Uw haar wordt weer krachtig van binnen en mooi van buiten – in slechts acht minuten.

Herstel uw haar ook thuis

Tip: verzorg uw haar ook thuis met producten van L’ANZA. Deze sluiten perfect aan op de Ultimate Treatment. Zo zet u de professionele behandeling in de salon thuis voort – voor het best mogelijke herstel van uw haar. Want wonderen bestaan: bij uw L'ANZA kapper.

Exclusieve L'ANZA service. Voor meer informatie over de dichtsbijzijnde salon bij u in de buurt, raadpleeg L'ANZA Salon

L’ANZA verkooppunten
Mijn locatie Reset Map