Titel
RSS

Nieuws

03 / januari L'ANZA TV-CAMPANGE
L'ANZA TV-CAMPANGE
23 / december PRIJZEN
De gehele nieuwsbrief ontvangt u per post met daarbij de nieuwe L’ANZA prijslijst die per 1 februari ingaat. Ondank het feit dat wij de verhogingen tot onder de 1% hebben weten te beperken vinden wij het wel zo netjes om de nieuwe prijzen pas per 1 februari te hanteren.
23 / december VERPAKKING
Over smaak valt niet te twisten. Dat L’ANZA de beste haarverzorgingsproducten heeft, is een feit maar wij kregen regelmatig te horen van salons dat ze de verpakking niet zo mooi vonden.
23 / december RARE KWAST
Met uitzondering van een schaar en tondeuse staan we bij de aanschaf van accessoires, zoals verfkwasten, nooit zolang stil. De enige gedachte bij de aanschaf van verfkwasten is vaak de keus tussen breed of smal.
23 / december WEBSITE
Om de vindbaarheid van uw eigen website te vergroten is het zaak om zoveel mogelijk links en kruisverbindingen te hebben tussen verschillende websites. Hoe meer links hoe hoger u in de Google ranglijst komt te staan.
23 / december GOED GEREEDSCHAP
De teller staat weer op nul en de scharen moeten weer geslepen worden. Het eerste is onoverkoombaar, het tweede kunt u bij L’ANZA achterwege laten. In januari ontvangt u bij aankoop van € 450,- producte uit het gehele L’ANZA assortiment een speciaal voor L’ANZA gemaakte schaar t.w.v. € 189,-.
23 / december PETER VAN DOOREN
Eindelijk hebben we er een haan bij in het kippenhok. En wat voor één. Tot nu bestond ons creatieve team voornamelijk uit dames. Niets mis mee en vaktechnisch staan ze allemaal hun mannetje maar met de komst van deze bourgondische Brabander wordt het evenwicht enigszins hersteld.
23 / december VIBES SMOKE
Mag je bijna nergens meer roken komt VIBES met SMOKE. U kent deze kleur al in verschillende schakeringen van de laatste banner. Reken erop dat deze kleur gaat lopen.