Titel

Salon Healing Color

Herstelt en houdt kleuren langer mooi

Healing Color is de enige haarkleur die herstelt, verzegelt en beschermt. Of je nu kiest voor een permanent, demi permanent of demi translucente kleur - je haalt alles uit één tube.

De beste basis voor de mooiste kleur is haar dat zo gezond mogelijk is. Hiervoor werkt L'ANZA met het herstellende Keratin Healing System, de Color Attachment Technology en het kleurbeschermde Flower Schield Complex. Deze verbeteren de conditie van het haar, optimaliseren de hechtingen van de kleur én voorkomen dat de kleur vervaagt.

Exclusieve L'ANZA service. Voor meer informatie over de dichtsbijzijnde salon bij u in de buurt, raadpleeg de L'ANZA Salon Locator hieronder.

L’ANZA verkooppunten
Mijn locatie Reset Map
Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Color Attach Step-1

Nieuwe technologische doorbraak: Cortical Adhesion Technology Deze technologie is ontwikkeld om de kleuropname een boost te geven. Door deze technologie kan het haar tot 48% meer kleur(pigmenten) opnemen, met als resultaat een vollere, diepere, levendigere en egale kleur.

Color Attach Step-2

Nieuwe technologische doorbraak: Regenerative Therapy Complex. Het complex herstelt de integriteit van het haar voor een verbeterde en rijkere kleur, glans en houdbaarheid. Het haar is extreem kwetsbaar direct na een kleurbehandeling. Het is absoluut noodzakelijk dat de juiste nabehandeling onmiddellijk plaatsvindt om een duurzame en lang houdbare kleur te kunnen garanderen.

Powder Decolorizer

  • Powder Decolorizer is stuifvrij en makkelijk te mengen.
  • Maakt het haar tot 7 kleurhoogtes lichter
  • Een vleugje violet controleert de warmte op elke kleurhoogte
  • Bevat Keratin Healing System om de haarstructuur te beschermen tijdens en na het proces
  • Ook ideaal voor kleuringen bij de hoofdhuid
  • Meng 1 deel Powder Decolorizer en 2 delen Cream Developer

Vibes

De gepatenteerde High Impact Dye Technologie introduceert een nieuwe generatie directe haarkleuringen, die duurzame en voorspelbare resultaten geeft. De VIBES zijn verkrijgbaar in: Rood, Blauw, Blauwgroen, Paars, Magenta en Clear, ze zijn onderling mengbaar. VIBES geven onbeperkte mogelijkheden op kleurgebied. Voor zachtere nuances: meng de VIBE Clear met een ander VIBE color. Hierdoor worden zachte pasteltinten gecreëerd.

Clear is ook te gebruiken voor een schitterende glans.